Verhoging zuurstofgehalte

Ontijzeringsoplossingen van VGB Watertechniek

Onze ontijzeringssystemen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke uitdagingen van fertigatie, en bieden betrouwbare en efficiënte ijzerverwijdering.

Verhoging zuurstofgehalte

Ontijzeringsoplossingen van VGB Watertechniek

Onze ontijzeringssystemen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke uitdagingen van fertigatie, en bieden betrouwbare en efficiënte ijzerverwijdering.

Plantengroei verbeteren

Belangrijkste voordelen

Uitgebreide filtratietechnologie

 

Meertrapsfiltratie: onze systemen maken gebruik van een combinatie van beluchtings-, oxidatie- en filtratiestappen om zowel opgelost als deeltjesvormig ijzer te verwijderen.

Hoogwaardige filtermedia: speciaal geselecteerde filtermedia zorgen voor een maximale ijzerverwijderingsefficiëntie en een lange levensduur.

Aangepast systeemontwerp

 

Op maat gemaakte oplossingen: wij ontwerpen systemen op basis van uw specifieke waterkwaliteit, stroomsnelheden en ijzerconcentraties. Elke installatie is anders en wordt speciaal naar uw wensen gemaakt.

Schaalbare opties: van kleinschalige operaties tot grote landbouwbedrijven: onze systemen kunnen worden geschaald om aan wisselende waterbehoeften te voldoen.

Naadloze integratie met fertigatie

Consistente levering van voedingsstoffen: door ijzer te elimineren, voorkomen onze systemen de vorming van onoplosbare verbindingen, waardoor een consistente en efficiënte levering van voedingsstoffen kan worden gegeven tijdens de fertigatiebeurten.

Verbeterde opname van voedingsstoffen: een betere waterkwaliteit bevordert een betere opname van voedingsstoffen door planten, wat leidt tot een gezondere groei en hogere opbrengsten.

Onderhoudsarm en milieuvriendelijk

Minimaal onderhoud: onze systemen zijn ontworpen voor eenvoudig onderhoud en zo min mogelijk onderhoudsintervallen.

Chemievrij proces: onze milieuvriendelijke systemen gebruiken natuurlijke processen om ijzer te verwijderen, waardoor zowel de gewassen als het milieu worden beschermd.

Realtime bewaking


Realtime bewaking: optionele integratie met digitale monitoringsystemen levert realtime gegevens over de waterkwaliteit en systeemprestaties.

Deskundig en betrouwbaar


Deskundig advies en ondersteuning: ons team biedt uitgebreide beoordelingen en aanbevelingen, evenals voortdurende technische ondersteuning.

Duurzaam en betrouwbaar: onze systemen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware landbouwomstandigheden.

Zorg voor de hoogste normen van waterkwaliteit in uw fertigatie systemen met de geavanceerde ontijzeringsoplossingen van VGB Watertechniek. Onze systemen beschermen niet alleen uw leidingen en druppelslangen, maar verbeteren ook de gezondheid en productiviteit van uw gewassen. Neem contact met ons op om te horen hoe wij u kunnen helpen optimale resultaten te behalen in uw teeltactiviteiten.

Benieuwd naar alle diensten? Alle diensten bekijken.