Watertechniek

Onze diensten

Van op maat gemaakte fertigatie-installaties tot het verbeteren van de waterkwaliteit. Bij ons kunt u voor alle vragen terecht. Water is, niet alleen tijdens de droge periodes, een belangrijk onderdeel voor de groei van de gewassen. Wij luisteren naar de behoefte van de klant en geven aan de hand daarvan persoonlijk advies. Zo hebben de gewassen altijd genoeg voedingsstoffen wat de groei stimuleert

• Uw fruitteelt en akkerbouw partner

Onze diensten

Fertigatie

In de fruitteelt wordt het bemestingsadvies vastgesteld op basis van bodem- en water analyses. Met een fertigatiesysteem kunt u de mestgift exact afstemmen op de bladanalyses, grondmonsters en bladbemesting.

BEREGENING

De meeste effectieve manier van nachtvorstbestrijding is beregening. Door het gewas nat te maken (en te houden) ontstaat er een laagje ijs om de knop.

Wateropslag

Er zijn verschillende mogelijkheden om het water op te slaan. Samen komen wij tot de optimale vorm van wateropslag. 

ADVIES EN ONTWERP

Wij kijken naar de behoeftes en mogelijkheden van onze klanten, zodat de installaties precies op maat zijn samengesteld.

Waterbehandeling

IJzer, mangaan en kalk in het grondwater kunnen problemen veroorzaken voor de leidingen en het apparatuur.

Waarom VGB?

We zijn al meer dan 40 jaar een betrouwbare toeleverancier in de fruitteelt. Sinds 2009 wordt het bedrijf voortgezet door Theo Heesakkers, samen met een enthousiast team werken wij aan klant specifieke projecten. Door het continu volgen van de nieuwste ontwikkelingen hebben we een innovatieve bedrijfsvoering en hebben we ons de laatste jaren gespecialiseerd in het op maat maken van beregenings- en fertigatie-installaties.

Heeft u een vraag of behoefte aan persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Contact

Stuur ons een bericht

Openingstijden

Maandag - vrijdag
07:30 - 17:00

Adres

Parallelweg 1B
3981 HG Bunnik

Contactformulier

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply.